Titeldetail

Zoeken in op
Titelblok: Leren houden van jezelf / Stefanie Carla Schäfer ; Nederlandse vertaling [uit het Duits]: Emmy Middelbeek-van der Ven
Uitgave: Aartselaar ; [Oosterhout] : Deltas, [2018], ©2018
Collatie: 95 pagina's : illustraties ; 22 cm
Reeks/Serie: Lichter leven
Noot: Vertaling van: Selbstliebe macht stark : so schließen Sie Freundschaft mit sich selbst. - München : Scorpio Verlag GmbH & Co., ©2016. - (Leichter leben). - Ondertitel op omslag: Tips en technieken om minder streng voor jezelf te zijn. - Met literatuuropgave.
Inhoud: Zelfhulpboek om vriendelijker en begripvoller naar jezelf en anderen te zijn.
Isbn: 9789044752014
Auteur: Schäfer, Stefanie Carla
Medewerker: Middelbeek, Emmy
Materiaal: Volwassen Informatief
Taalcode: Nederlands
Mediumsoort: Boek
Publ jaar: 2018
Jeugd/Volw.: Volwassen
Inform./Verh.: Informatief
Zoektitel: Leren houden van jezelf
Indeling bkn: 172
Onderwerp: Levenskunst
Pim-rubriek: Levenskunst (Geestelijk leven)
AI-tekst: Een boek met als thema 'leren houden van jezelf'. Het gaat in dit boek om het omgaan met je zwaktes en het herkennen waar je kracht zit. De auteur behandelt onderwerpen als het verschil tussen zelfliefde en egoïsme (omdat zelfliefde soms wordt verward met egoïsme), de innerlijke criticus (kritiek op jezelf) en wat deze veroorzaakt voor je eigenwaarde, hoe je meer in contact met jezelf kunt zijn, hoe je om kunt gaan met je behoeften en grenzen en hoe je je meer thuis kunt voelen in je eigen lichaam. Het boek heeft vier hoofdstukken en in elk hoofdstuk worden diverse thema’s beschreven. De auteur geeft veel praktische tips en veel oefeningen en er zijn enkele invulpagina's. Het boek is geschreven voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen, die vriendelijker en begripvoller willen zijn naar zichzelf en anderen. De auteur is coach, sport- en bewegingstherapeute, sportwetenschapster, NLP- therapeute (neurolinguistisch programmeren) en traumatherapeute. Deel uit de serie 'Lichter leven'..
Titelnr: 362761

Status Vestiging Plaatsing
BeschikbaarBeschikbaar Nieuwegein Centrale 1. Binnen: Geestelijk leven Levenskunst SCHÄ